Post by thadullaimaipi on Mar 16, 2022 15:37:40 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ розблокувати (необмежений ресурс) ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
Мені сподобалася ця програма, і я помітив, як вона прогресувала, але реклама дратує та забирає багато часу, особливо коли ви в ігровому режимі готові вразити всі плитки.
Це хороша гра, але мені трохи важко натискати кнопки, тому я хотів би, щоб це був режим практики.
Придбати Dream Sleuth – Microsoft Store (uk-UA)
Непостійна складність. Не точний таймінг з музикою. Реклама - це дуже багато! Я розумію, що вони вам потрібні, але всі вони довгі, які ви не можете пропустити, і це означає, що коли я вибираю пропустити рекламу, щоб не продовжувати пісню, це не принесло мені користі, тому що я просто збираюся в будь-якому випадку потрібно дивитися однакову кількість реклами.
Просто копія Piano Tiles
Мені це сподобається, але мій телефон просто не може грати у ваші ігри. Я відтворюю одну пісню, а потім маю перезапустити, щоб відтворити знову, будь ласка, виправте, якщо можете.
Ця гра хороша, але завантажується довго, і вам доведеться купувати більше пісень, вона дає лише 1 або 2
Гра в порядку, але забагато додань, і вона займає пам’ять, я припиняю грати через два дні.
Пап балдіґ просто вааау🥰
Це дуже весело, ти можеш практикувати свої навички гри на фортепіано, це чудово, іноді ти можеш вибрати музику, і це весело, навчаюче та грайливо. Тому я рекомендую вам грати в гру, якщо хочете😀❤
Серйозно реклама для кожної пісні, яка не розблокована навіть після пісні, яку ви відтворюєте, просто випадкова реклама, наприклад чому? і музика навіть не оригінальна, а хтось інший співає на деякі з них, звучить жахливо.
гарно
Жодна з реклами не завантажувалась, я міг би використовувати дві пісні, і все, тому що реклами не було, я підключений до Інтернету
Все ще хороша гра.Але це стало адпоколіпсом, коли звикли до того, що це була одна реклама на кожні кілька пісень, тепер це була хороша гра в минулому, щоб почати пісню, отримати додавання і закінчити пісню, ви отримаєте додавання, незважаючи на те, що його грубе примушування людей платити за рекламу було гарною грою в минулому але рекламна стіна зіпсувала це для мене
Ця гра загалом весела, але додавання так дратує! Щоразу, коли ви зіпсуєте одну нотатку, ви можете натиснути, щоб переглянути додавання, щоб продовжити, але якщо ви цього не зробите, вам все одно доведеться переглянути додавання. Гра весела та складна, оскільки вона прискорюється. Вибір пісень не найкращий. Я християнин, і багато тих пісень я не слухаю. Це облом.
Це так круто і так швидко, і пісні гарні, але я не можу знайти багато швидких пісень, які я хочу, тому що це простіше
Мені це подобається, але іноді це не дозволяє натискати рекламу, і я хотів би, щоб у ній було більше варіантів пісень, як-от трохи більше музики Аріани Грандес або New kid and town і тому подібне, але крім цього це дуже круто, але я думаю, що це трохи складніше має бути 6 або старше, тому що ви можете попрощатися або натиснути погані пісні, якщо будете обережні, а також я хотів би, щоб ми могли грати з друзями та битися з ними, сподіваюся, що мій огляд допоміг))))))))))))) )) )))))) ❤👍🎹🎼🎵🎶🎧 привіт, весело граючи в цю програму
Words Of Wonders Сша Долина Йосеміті Level 106 Answers
Magic Tiles 3 音樂 ersk
Foot Clinic - ASMR Feet Care Игре улога miaf
Ця гра дійсно весела, але вона кілька разів зависає, виганяє мене і не дає мені грати.
Це справді добре, у мене все дуже добре, і я постійно отримую 2-3 крони. Але все одно багато людей постійно говорять, що реклами багато, але ви можете просто вимкнути ваш WiFi, і реклами не буде. Я маю на увазі, що ви можете грати в офлайн. Інакше це дуже приємно.
Фуууу!( Не качайте!!!!!
Музика | December 2021
Гра таксобі просто півно, але тут є в кліку недолік піснч просто накладена на гру а не грає у черговості виправте це
Зоя😐
Клас гоа а лебагат
Це весела гра, але якщо я намагаюся зіграти нову пісню під час відтворення реклами чи чогось подібного, вона завжди говорить про відсутність реклами, але коли я виходжу з пісні, яку я грав, це показує мені рекламу
Раніше я любив цю гру, але потім усі швидкі стали повільнішими, і так, я знаю, що вони стають швидшими, але я б хотів, щоб вона все ще була швидкою на початку, а також, якщо вона йде занадто швидко, вона зазвичай дає збій і скидається. Тому я ставлю йому 3 зірки
оригінальна музика з різноманітними впливами від ню-джазу до танцювальних ритмів вокалоїду. ... Категорія : Музика ... 52,48498. Magic Tiles 3 APK
Класссна гра!
Magic Tiles 3. 8.4. inat Box Apk indir. HBO Max. 4.6. 1.1.1.1. 8.3. Google Camera ... iPhone APP · Desktop Version. Choose Language - English.
Кльово
Я люблю цю гру, і я граю в неї, коли мені нудно, але якщо я зіпсуюся і натисну на рекламу, а вона каже, що реклама недоступна. Після закінчення мого часу з’являється реклама. Це дратує, якби цього не сталося, я б поставив цій грі 5 зірок.
Я думаю, що це безкоштовний додаток, але якщо ви не зареєстровані, ви повинні дивитися додавання, і іноді він дає збої, і це не дозволяє вам дивитися додавання
Я люблю цю гру, але іноді стає важко торкатися, а пісні сертану, які ви повинні дивитися, додавання відьми може трохи дратувати, я все ще дуже люблю цю гру, сподіваюся, що всім вам сподобається грати, до побачення.😊😊😊😊😊😊😊😊 😊👌😎😁☺️
Було б краще, якби було більше пісень для людей, які не мають підписки, тому що половину пісень, які я хочу грати, я не можу.
Після кожного разу коли відкриваю гру приходити перезагружати телефон. Нереально глючить
Гра фантастична, графіка чудова, музика чудова, але я не розумію чому є негативні коментарі і кому не подобається реклама, є можливість купити і тоді реклами не побачиш. і ти спокійно зможеш грати, мене не бентежить реклама, навпаки, дає можливість відпочити.
Sweet House mod apk (Монети монети / зірки) 1.16.3
Музика · FNF Music Battle: Friday Funkin Rapper Full Mod · FNF Mod Music Live · Magic Tiles 3 · Beat Shooter - Gunshots Rhythm Game · Beat Blader 3D: Dash and Slash.
Magic Tiles 3 Музыка irsd
Гра дуже хороша, але є одна проблема, коли ми підемо додому, пісня буде дуже застрягти, будь ласка, видаліть все це. Я хочу повернути свою домашню пісню.
Magic tiles 3 — весела гра. Ви вибираєте пісню з довгого списку. Потім ви граєте на фортепіано в такт пісні. Пісні звучать трохи інакше, але ви все одно можете сказати, що це таке. Зрештою, гра весела і може розважити вас. Я б поставив йому 4,5 зірки з 5.
Це хороша гра, але там занадто багато реклами. Коли ви заплутуєтеся або натискаєте вихід, завжди з’являється реклама. Немає значення що. Це може бути дуже розчаровано.
Я не міг змусити чорний екран зникнути, щоб грати в гру, він просто залишався на чорному екрані кілька хвилин і відтворював пісню (вона грала пісню, а не я), якби ви могли це виправити, це також було б чудово idk, якщо я був нетерплячий або екран завантаження занадто довгий
класна гра
Воно відставало від мене в останній момент, Й ДУМИЙ, Я НАТИСНУВ рекламу, щоб оживити, і я навіть не торкнувся свого екрана, і це відправило мене в Google PlayStore для цієї програми, і я втратив весь свій ПРОГРЕС. ЦЯ ГРАМейднджне
Дуже глючить 🤬🇺🇦🇺🇦🤬🤬🦕
Гра хороша але на всіх пристроях висне.
Чудово! У цій грі ми можемо слухати пісню і грати на фортепіано. Мені це подобається. Спасибі вам amanotes за створення цієї гри.
Останні 5 місць займають Magic Tiles 3, Brain Test: Tricky Puzzles, Brain Out, Coin Master та Cube Surfer.
Це дуже весела гра. Але збій продовжується, ви можете виправити це😐